Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

SC ORBAN PRODUSCT depune eforturi pentru a asigura toți vizitatorii site-ului www.goldjuice.ro că datele acestora sunt prelucrate în concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) și orice altă legislație aflată în vigoare pe teritoriul României.
Prin intermediul acestei pagini special dedicate datelor personale, dorim să vă informăm ce date colectăm de la dumneavoastră și care sunt scopurile pentru care avem nevoie de ele.
Ne asumăm dreptul de a face modificări în acest document ori de câte ori credem de cuviință, fără a anunța utilizatorii în prealabil.

Informații despre SC ORBAN PRODUCT SRL

SC ORBAN PRODUCT SRL este persoană juridică cu sediul social în Beclean, strada Mihail Kogălniceanu, numărul 15A, județul Bistrița-Năsăud, cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului J06/565/2017 și cod unic de înregistrare fiscală 37661737.
Pentru orice informații despre datele personale pe care ni le furnizați, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@goldjuice.ro cu subiectul “Date personale”.

Tipuri de date personale pe care prelucrăm

Datele personale pe care SC ORBAN PRODUCT SRL le prelucrează se pot împărții în 3 categorii: date obținute după crearea unui cont pe site-ul www.goldjuice.ro, date necesare comanda unui produs și facturare, date pentru personalizarea experienței vizitării site-ului nostru.

a)Date obținute după crearea unui cont pe site

Pentru a putea comanda un produs de pe site-ul www.goldjuice.ro, este necesar ca utilizatorii să își creeze un cont. Astfel, utilizatorii au control deplin asupra corectitudinii acestora. Datele introduse la crearea unui cont nou vor fi utilizate numai de persoana care a creat contul și nu vor fi folosite de SC ORBAN PRODUCT SRL decât în scopul identificării persoanei care a comandat un anumit produs.
Datele pe care le solicităm în momentul în care doriți să creați un cont nou sunt următoarele:
Nume și prenume: reprezintă numele și prenumele dumneavoastră sau un nume generic pe care îl vom folosi ca formă de adresare în momentul în care vom trimite email-ui de confirmare a comenzii sau în momentul în care vă vom contacta pentru confirmarea comenzii
Email: reprezintă adresa de email electronică prin intermediul căreia putem răspunde solicitărilor dumneavoastră, vă trimitem mesaje de confirmare a comenzii sau orice alte informații referitoare la comanda făcută; în cazul în care este incorectă, nu vă veți putea crea un cont și nu veți putea comanda produse de pe site; vă asigurăm că o să vă răspundem strict solicitării făcute, fără a vă trimite ulterior informații despre alte servicii pe care le oferim
Parola: reprezintă o parolă pe care dumneavoastră o alegeți cu care ulterior vă veți conecta la contul dumneavoastră. Este responsabilitatea dumneavoastră de a alege o parolă cât mai sigură și de a vă asigura că nimeni altcineva nu are acces la ea.

b) Date necesare comanda unui produs și pentru facturare

Aceste tipuri de date sunt necesare pentru a vă identifica și pentru a comanda un produs. Acestea vor fi ulterior transmise către contabilitate și, o parte din ele, către firma de curierat cu scopul livrării produselor comandate. De asemenea, aceste date se vor regăsi și pe factura pe care o să o primiți.
Refuzul dumneavostră de a ne furniza aceste date duce la imposibilitatea comandării produselor dorite. Dumneavoastră aveți responsabilitatea de a ne oferi date 100% valide pentru scopurile enunțate mai sus. Datele necesare pentru a comanda un produs și pentru facturare sunt: nume, prenume, email, telefon, adresă, CUI(persoane juridice), număr de înregistrare la registrul comerțuilui(persoane juridice).

c) Date pentru personalizarea experienței vizitării site-ului

Datele pe care le prelucrăm de la dumneavoastră în momentul în care ne vizitați site-ul sunt strict date care vă pot ajuta să aveți o experiență mai plăcută de vizitare( de exemplu, limba în care preferați să vizitați site-ul, dimensiunea dispozitivului de pe care accesați site-ul, etc). Vă asigurăm că nu colectăm niciun fel de date sensibile. Mai multe informații despre aceste regăsiți la secțiunea Policica Cookie-urilor aflată la noi pe site.


Timpul de păstrare a datelor cu caracter personal

De obicei, datele cu caracter personal enumerate mai sus sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată(uneori această perioadă este impusă de legislația în vigoare, de exemplu, în cazul contractelor sau al facturilor), nefind nevoie de o clasificare a acestora într-o bază de date. Datele pentru facturi nu pot fi șterse. Datele rerferitoare la contul dumneavostră sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată(de exempu, nume, prenume, email, adresa, produsele comandate, etc). La cerere, ștergem contul dumneavoastră și datele asociate acestuia din baza de date a site-ului www.goldjuice.ro , dar ne rezervăm dreptul de a păstra anumite informații dacă legislația în vigoare sau interesele noastre legitime o impun.

Cui și unde transmitem datele dumneavoastră cu caracter personal

În prezent, prelucrăm date cu caracter personal numai pe teritoriul României. În funcție de situație, datele pot fi transmise către următorii destinatari, însă numai în situații bine întemeiate:
-furnizorului de găzduire web și/sau înregistrare domenii sau servicii adiționale
-contabilului
-firmei de curierat
-unor autorități publice, dar numai în situația în care suntem obligați de lege să sau este necesar să ne apărăm un interes legitim

Metode pe protecție a datelor cu caracter personal

Lucrăm continuu la îmbunătățirea metodelor și mijloacelor de protecție a datelor dumneavoastră pentru a vă oferi deplină siguranță și încredere în serviciile pe care le oferim. În momentul de față, site-ul nostru are un cerifificat SSL ceea ce asigură că datele sunt criptate folosind HTTPS. De asemenea, am luat măsuri organizatorice adecvate, iar bazele de date(acolo unde este cazul) sunt securizate cu email și parolă, la fel ca și serviciul de email.
SC ORBAN PRODUCT SRL și furnizorii acestuia nu se consideră responsabili pentru alte vulnerabilități ale sitemului informatic, de găzduire web sau altele similare care nu se află sub controlul nostru sau al furnizorilor noștri.

Drepturi ale vizitatorilor site-ului nostru

În orice moment, ne puteți întreba de date colectăm prin intermediul site-ului web, cui le transmitem, care este scopul prelucrării. De asemenea, puteți cere să ștergem informațiile pe care le deținem despre dumneavostră(excepție fac datele necesare pentru încheierea de contracte sau facturare).
SC ORBAN PRODUCT SRL vă asigură că datele obținute de la dumneavoastră au ca scop stabilirea unei cominicări eficiente în ceea ce privește serviciile pe care le oferim și îmbunătățirea experienței vizitării site-ului.

Dispoziții finale

SC ORBAN PRODUCT SRL își rezervă dreptul de a modifica conținului prezentului document fără a notifica în prealabil utilizatorii site-ului www.goldjuice.ro.

Produs adaugat la lista de favorite
Produs adaugat la comparare